lördag 15 oktober 2011

Contra MFS II

”Det var en gång ett gäng svartenister som försökte infiltrera ”Yeshuasamfundet av de verkligt sista dagars heliga”. De smög sig in och bluffade sig igenom alla intagningskraven (de åt fläskpannkakor och körde EPA-traktor på Shabaten). Vips, så vart de i majoritet och lönnmördade sina bröder, med dolkar som gömts i krucifixen. När de läste i de andras heligas böcker, så upptäckte de en historia som verkade otrovärdig, så de slet ut de sidorna. Restän bevarade de troget (de tog alltså över Yesuanissarnas skrifter) och förde ett stillsamt korkat (saliga är de korkade, ty de sjunka inte så djupt i satanism) liv i kloster, där ”Yeshu-arvet” bevarades under ett millenium! Plötsligt blev en av svartanisterna övermodig och tog makten över de andra. Han krävde att få bli kallad ”Pappan”, tog därför på sig konstiga kjolar och kulörta hattar och tillbad solen i lönndom… De andra bugade sig, utom puritist-baptist-kassören som gjorde motstånd, men han lönnmördades också, men hängdes sedan upp på en träpåle (ej kors). Då hurrade alla satanisterna och ”flärdi-klärdig-nalerna” av en skökotyngd babylonie-skit-rit och sjöng:
trevlig, trevlig, trevlig är Herren Papaot” och Yeshua fick ta sin moppe och åka därifrån till oljeberget!

När Yeshua väntat i 1700 år åkte han till amerikat och bland 30 000 andra trumo-flum-heresier i gör-det-själv-tolkningsdjungeln fick Han nu först de riktigt verkligt sanna lärjungar i båten igen. Sen kom den sista tiden och båten seglade iväg på havet och alla andra dog i harmaggedon och tjernobylstjärnan klöv vattnet och vredeskålarna tömdes över satanisterna. Sen levde alla ”de verkligt sista dagars heliga” lyckliga i alla sina dagar och katekisso-strofböcker brändes och kjolarna och kulörthattarna förtärdes i salPETERsyra. Då öppnade sig underjorden och slukade HedenRom och hagel förtärde kate(stof)dralerna och domSkökorna!”

Känns det inte igen? Detta är alltså en hemlig kopia som jag hittade i skogen, skrivet på gammalhebreiska och det är sanningen om kyrkohistorien, från de som sedan mördades. Jag svär att detta är från Elohim! Nisse i Salem kan intyga att det inte är hittepå eller något Blahaj!


Att nån (nog) tror att detta var seriöst, säger något om den "(avgrunds-)djupa" kyrkohistoriska nivån, som odlas i frifräsarperiferin! Hur ska man takla sånt här? Någon som har tips! Själv börjar jag tvivla på människans bildningsbarhet.

Ja, saliga äro de korkade, de behöva inte sjunka in i bokträsket! Ja, ler du mycket och springer fort, syns det inte att du är korkad eller att själen är oroad! Saligt och antiintellektualism är (nog) varandras parhästar i några frifrälsarsammanhang!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar