torsdag 20 oktober 2011

SveK

Det blir allt svårare för klassiskt troende präster att vara kvar i SvK. Det sluttande planets Kyrka väntas ta ett nytt beslut se Dagen, som tvingar alla präster att godkänna homosexuella vigslar. Ingen är (nog) särskilt förvånad, då det är politrukerna/toleransmaffian i PK-"kyrkan" som bestämmer dagordningen. Får man skriva så kärlekslöst om sin fd tillhörighet? Ja jag ser på insidan vad som håller på att hända (då vi ofta besöker SvK). Den statliga (=andliga kommunismen) är den enhetliga linje som SvK ska rätta sig efter. Det blir i slutänden som Wiehe skrev; "...och vår präst ifrån konfirmationen står och pekar i det blå. Och ingen fattar om han visar vägen, eller känner vilket håll vinden blåser åt. Vem i hela världen, vem fan i hela världen - kan man lita på..."

De som inte delar deras syn är ytterst välkomna att konvertera till Kyrkan som aldrig blir PK! Ju förr desto bättre, se Piltz brev.

Vem älskar egentligen Svenska Kyrkan? Ja folket är allt mindre i sin s k "kyrka", medan SveK inte längre vill vara kyrka och kastar ut de som tror något katolskt ö h t.

Kyrie eleison!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar